Home Home Foto's Foto's Video's Video's Filmografie Filmografie Curriculum Vitae Curriculum Vitae Contact Contact Filmografie
Dec. 2011 Musical de Kerstwens. Eerst als understudy en op podium gestaan in Steenwijk en in Nunspeet. Mei. juni 2012 Edelfiguratie en figuratie in Spangas. Juli. sept. 2012 Edelfiguratie en figuratie in Vrijland. Okt. 2012 Figuratie in Smoorverliefd. Feb. 2013 Edelfiguratie in Dokters. Sept. 2013 Edelfiguratie in Love4ever Mei 2014 Edelfiguratie in De Brugklas.

Liam is Bas in: de bende van Urk

www.debendevanurk.nl

De Bende van Urk is een jeugdDilm met een twist. Je krijgt niet wat je verwacht, maar moet zelf de puzzelstukjes in elkaar leggen. Wie is er ontvoerd? Wat is er gestolen? Wie plegen de overvallen? Jij weet meer dan de hoofdpersonen, doe er je voordeel mee.

Trailer De bende van Urk:

Bekijk hier de officiële trailer van de film De bende van Urk. http://www.youtube.com/watch?v=0ZRb PLQNeT0    

De bende van Urk

© 2014, sandermotions multimedia en webdesign. Op alle gegevens op deze site is copyright van toepassing. Zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechthebbenden mag niets van deze site door derden gebruikt worden. Daarbij is op al het beeldmateriaal portretrecht van toepassing.
Powerd by: WWW.LIAMPENNINGA.NL Filmografie Filmografie